Провеждане на събития

Grande Vista resort & spa е подходящо място, ако търсите къде да проведете престижни корпоративни събития, семинари, срещи, конференции, тиймбилдинги. Ризортът предлага отлични условия още за сватби и светски събития в изискан стил, за лични празници и фирмени партита. Опитният ни екип е на разположение, за да ви окаже пълно съдействие при планирането на събитието – без значение дали то е предназначено за бизнеса или е личен празник.

БИзнес събития

Залите в Grande Vista resort & spa осигуряват стилна обстановка за провеждане на бизнес мероприятия. Залите са с различен капацитет, добро осветление и отлично оборудване. Нашият екип ще се погрижи за комфорта на вашите гости и обслужването по време на вашето събитие. Ще ви предложим богат избор от коктейлни хапки и варианти за кафе паузи, в които да създадете нови бизнес контакти и да обогатите старите.

Бизнес зали

Grande Vista resort & spa разполага с две зали с различен капацитет и съвременно оборудване за провеждане на делови събития. Залите са подходящи за конференции, семинари, обучения, бизнес срещи.

Тийм билдинг

Водещи компании стават тези, които успяват да мотивират хората си да работят като един отбор. Вашите служители ще се зарадват истински на тиймбилдинг в Grande Vista resort & spa: забавления, релакс, отдих, екопътеки.

Коктейли и вечери

Няма най-подходящ сезон за тематично фирмено парти или класически коктейл, но има подходящо място – Grande Vista resort & spa. Залите и пространствата ни дават възможност за реализация на всякакъв вид тържества и коктейли.

Сватби

Ако вече сте получили годежния пръстен от вашия любим, е време да изберете мястото за най-приказния момент – сватбения ден. Grande Vista resort & spa е истинско райско кътче – място, където вашата сватба ще бъде бляскава и неповторима. Вашите гости ще останат очаровани от дивната красота на Родопите и спиращите дъха гледки към водното огледало на язовир Батак, а басейнът е прекрасно място за welcome drink. Като младоженци, ще се насладите на изискан лукс и комфорт в президентския апартамент.

Ритуал

В Grande Vista resort & spa ще получите професионално отношение, безупречно обслужване и внимание към детайлите. С гледка към язовир Батак, може да се вречете във вярност и любов на своята половинка.

Коктейл

Сватбеният welcome drink край басейна е вълшебен старт на специалния ден и възможност да направите общи снимки с гостите. Ние ще ви помогнем за организацията, а от вас и гостите очакваме усмивки и добро настроение.

Заведения

Основният ресторант на ризорта има капацитет 200 места и е идеален за сватбени тържества. Съчетава изкусно приготвена храна с уютна и стилна обстановка, създавайки перфектните условия за забавления.

ДРУГИ събития

Абитуриентски бал на брега на язовир Батак – звучи уникално, нали? Знаем добре, че дипломирането е един много специален ден за младежите, защото поемат по пътя на живота. Затова ще направим всичко необходимо балът в Grande Vista resort & spa да остане един незабравим спомен за абитуриентите и техните семейства.

След купон до зори можете да си подарите освежаваща разходка, да се поглезите в СПА център Gaia или да се излежавате на басейна. Нощен клуб Grande Vista може да бъде само за вас и вашата компания и да си подарите едно уникално частно парти. Екипът ни ще изготви персонализирана оферта за всеки повод.