fbpx

ЗА ДЕЦАТА

Концепцията на уникалния ни фемили резорт – Grande Vista resort & spa – е изградена върху идеята за място с големи открити и закрити пространства, където семействата с деца да се чувстват спокойни, сигурни и да се забавляват от сутрин до вечер. А докато вие релаксирате, децата ви ще откриват света със занимания в детския кът и в игралната зала, ще плуват в открит и закрит детски басейн и ще бъдат под грижите на професионални аниматори. Дните в Grande Vista resort & spa за най-малките гости ще бъдат изпълнени с приключения на язовир Батак, където могат да карат кану, колелета, да тичат на воля сред зеленина и чист въздух.

Дневна анимация

Подготвили сме всеки ден специална тематична детска анимация, която е напълно безплатна за гостите на хотела и е с продължителност 120 минути. Търсене на съкровища, рисуване, танци, тематични костюми с любими герои и още много изненади очакват всички малчугани. В Grande Vista resort & spa родителите могат да оставят децата си под грижите на професионални аниматори от 10.00 до 22.00 ч.

Открит детски кът

При нас ще откриете обширни външни площи, където децата могат да играят на воля. Детският ни кът на открито е чудесна възможност малчуганите да играят и да се забавляват сред най-чистия въздух в България. Малките ни гости са в пълна безопасност, а родителите могат да бъдат спокойни, тъй като съоръженията ни отговарят на най-високите стандарти за сигурност.

Открит детски басейн

Grande Vista resort & spa разполага с открит детски басейн. Този приказен оазис предлага отмора и забавления за цялото семейство и е особено любим на малчуганите. Малките палавници ще могат да лудуват, играят, плуват, да прекарат много забавни часове във водни игри и закачки. Детските усмивки са най-голямата награда за нас.

Зала за игри на закрито

Електронни игри, детски билярд, надуваеми пързалки и тунели, висящи пътеки. Това са само част от съоръженията за забавления в залата за игри на закрито. Те са предназначени за деца на различни възрасти, като им помагат да развиват своите физически и ментални умения и способности. И всичко това под грижите и широките усмивки на професионалните аниматори. Децата ви ще бъдат щастливи и спокойни, радвайки се на безброй интересни забавления.

Закрит детски басейн

Басейните без съмнение са неустоимо изкушение за децата. Независимо от атмосферните условия навън, в закрития детски басейн водните забавления могат да продължат с пълна сила и до насита. Докато родителите се наслаждават на прекрасна гледка и релаксират в топлите панорамни джакузита, мъниците ще играят с водата в басейните. В Grande Vista resort & spa цялото семейство може да прекара времето си пълноценно и да се потопи в спокойствие.

Програма на открито

Дните в Grande Vista resort & spa за децата и тийнейджърите ще бъдат изпълнени с весели усмивки, забавни игри и незабравими спомени. Тук децата могат да станат малки приключенци и да направят първите си срещи с величествената и тайнствена Родопа планина. Заедно с родителите си могат да се разхождат по красивите еко пътеки, а на яз. Батак могат да карат каяк, да се повозят на лодка, да ловят риба или да се отдадат на водни забавления.