fbpx

По пътя на траките

Елате с нас, на необикновенно преживяване в тайнствените дебри на Родопите и опознайте живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3000г. Посетете светилищата, на които са правили жертвоприношения към боговете, изживейте култа към Бог Дионис, опознайте бита и вярванията им, чуйте магическите песни на Орфей, бъдете част от древните им ритуали и не на последно място, чрез offroad с руски джипове вдигнете адреналина си, всичко това съчетано с изумителната красота на дивата природа. А в края на това приключение, ще Ви очаква вкусен обяд, който трябва да приготвите сами, край лагерния огън.
Заредете тялото и душата си с древните енергийни полета на планината. Посетете „Светилището на любовта“, „Очите на Бог“, „Светилището на Орфей“ и други. Знаете ли, че наскоро учени от БАН доказаха, че и на трите светилища енергията е 100 пъти по-силна от където и да е другаде….искате ли да разберете за чудесата, които се случват с наши гости на тези места….за всичко това ще ви разкаже нашият професионален гид….
Предизвикайте себе си и си позволете да излезнете от стереотипа на познатите туристически атракции и да се потопите в древното вълшебство на предците ни. Посетете места, на които до този момент обикновен турист не е стъпвал. Неслучайно казват, че Родопите са най-мистичната планина в света, елата с нас и ще усетите магията на хилядолетната ни история.
За допълнителна информация и резервация се обърнете към рецепцията на Grande Vista resort & spa или на телефон 0876 000 500